10 LEGNÉPSZERŰBB ALUFELNI MÁRKA

Az autós világban sokféle módja van annak, hogy járművünk megjelenését egyedivé és stílusossá tegyük. Az egyik legegyszerűbb és legszembetűnőbb módja ennek az, ha kicseréljük az alufelniket.

Az alufelnik nemcsak esztétikailag nyújtanak szép látványt, hanem könnyűek is, ami javítja a jármű teljesítményét.

Rengeteg alufelni márka létezik, és azon belül is rengeteg stílus.

Összegyűjtöttük a 10 legnépszerűbb alufelni márkát, amelyeket a legkedveltebbek az autósok körében szerte a világon.

 

BBS – Az osztrák székhelyű BBS a minőség és a teljesítmény szinonimája. A cég alufelnijeiről ismert, amelyek kiváló minőségűek és könnyű súllyal rendelkeznek.

Enkei – A japán gyártó olyan alufelniket kínál, amelyek nem csak stílusosak, hanem tartósak is. Az Enkei felnik gyakran megtalálhatók a versenypályákon is.

OZ Racing – Az olasz OZ Racing a lenyűgöző designjairól és a kiváló minőségű alufelnijeiről híres. Rendkívül széles kínálattal rendelkeznek, szinte minden autótípushoz kínálnak felniket.

Vossen – A Vossen egy amerikai alufelni gyártó, amely a luxusautók tulajdonosai között különösen népszerű. Az elegáns és modern designjairól ismert.

HRE Performance Wheels – Az HRE alufelnik a teljesítmény és a prémium minőség egyesítéséről híresek. A cég gyakran egyedi megoldásokat is kínál ügyfeleinek.

RAYS Engineering – Az egyik legismertebb japán alufelni gyártó, amelynek felnijei a versenypályákon is megállják a helyüket.

Forgiato – A Forgiato alufelnik az exkluzív és egyedi designról híresek. A márka népszerű azon autótulajdonosok körében, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Advanti Racing – Az Advanti Racing egy igazán sokoldalú autófelni márka. Széles választékukban egyaránt megtalálhatók a sportos és a luxusautókhoz illő modellek.

Konig – A cég alufelnik széles választékát kínálja, figyelembe véve a versenyzők és az átlagos autósok igényeit is.

Work Wheels – A japán Work Wheels alufelniket a precízió és a minőség jellemzi. A vállalat a versenypályák világában is elismert.

Call Now ButtonMobilgumis hívása