Tanácsadás

Bizonytalan, hogy milyen gumiabroncsot válasszon?

Hiszen a mai kínálat szinte végtelen. 

Segítek benne!

Vállalom szakmai tanácsadás biztosítását gumiabroncs vásárlás esetén.

Fontos szempont, hogy milyen terepen és milyen gyakran használja autóját. Ezt mind átbeszéljük és kiválasztjuk a legmegfelelőbbet, ami még megfizethető is.

Pár gondolat, amit érdemes átvenni vásárlás előtt:

Első ránézésre majdnem minden autógumi egyformának látszik. Kritikusabb útviszonyok (eső, hó, forró aszfalt) között használva a gumik között lehetnek óriási különbségek.

Például, ha a minden napokban csak kisebb távolságokat teszünk meg, átlagos sebességgel, akkor tökéletesen megfelel egy gazdaságos márka gumija is. Viszont, autópályán már ugyanezzel a gumival ajánlott óvatosabban közlekedni, mert ott már érezhető a kanyarban az autó bizonytalansága. Ajánlatom, hogy ha nagy sebességgel, sokat közlekedik érdemes jobb, prémium minőségű gumit választani.

A legfontosabb szabály, hogy a gumi többet tudjon, mint a gépjármű. Nagy teljesítményű gépjárművekre ajánlott prémium minőségű autógumit választani.

Természetesen kisebb teljesítményű autókon sem hátrány egy szuper minőségű gumi.

Ha egy gumitól minden szempontból szuper teljesítményt várunk el, hogy legyen biztonságos, kényelmes vezetési élményt nyújtson, legyen halk, segítse a fogyasztást, akkor mindenképpen prémium minőséget érdemes választani.

Kapcsolat

Telefonos elérhetőségünk: +36706195491

E-mail elérhetőségünk: mobilgumisom@gmail.com

Nyitvatartásunk:

Hétfő-Vasárnap: 0:00-24:00ig

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot az ajánlatkérési űrlap kitöltésének segítségével és munkatársaink 24 órán belül válaszolnak önnek.

Call Now ButtonMobilgumis hívása