NON-STOP

GUMISZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Bizonyára nagyon sok autós találkozott már ezzel a problémával. Egy defekt soha nem történik jókor és jó helyen. Ilyenkor jövünk mi!

Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk NON-STOP hívható. Szervizautónk a helyszínre érve rövid időn belül elhárítja a problémát.

Mikor javítható a defekt?

A defektet előidézett abroncs, éppen úgy, mint az autógumi károsodása sem minden esetben javítható. Ezt leginkább egy szakember tudja megállapítani és érdemes is rá bízni, hogy elkerüljünk egy esetleges balesetet.

Egy átlagos erősségű abroncs futófelülete többnyire javítható, az oldalfalakkal viszont nem érdemes játszani. Defektjavításkor természetesen sokat számít a sérülés mérete és jellege is. A futófelületen maximum 5-7 mm-es, szúrt lyukak a javíthatók. Ha nagyobb hasadás vagy vágás keletkezett azt általában nem érdemes javítani.

Hogy is néz ki egy javítás?

A szakemberek először megkeresik a károsodás helyét, ez abban az esetben egyszerű, ha a sérülést kiváltó tárgy (szög, csavar) még benne van a gumiban. Ha nem azt nem találják, akkor víz alá helyezik a gumit és a sérülésből buborékoló levegő mutatja meg a sérülés helyét.

Ezt követően egy dörzsár segítségével érdessé és szabályossá teszik a károsodást. Majd az abroncs belső részét is megérdesítik, ez azért szükséges, hogy jobban meg tudjon tapadni a defektjavító gombának a talpa. Ha ez is meg van, akkor a gombát áthúzzák a rongálódáson. A gumi belső részére a talprészét egy görgős eszköz segítségével rádolgozzák.

Ezek után a gumi felszerelhető a felnire, majd a felfújás után az autóra. 

Kapcsolat

Telefonos elérhetőségünk: +36706195491

E-mail elérhetőségünk: mobilgumisom@gmail.com

Nyitvatartásunk:

Hétfő-Vasárnap: 0:00-24:00ig

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot az ajánlatkérési űrlap kitöltésének segítségével és munkatársaink 24 órán belül válaszolnak önnek.

Call Now ButtonMobilgumis hívása