Remek megoldás, ha az autógumi csődöt mondott és gyors megoldásra van szükség. Itthon többnyire az autószerelők, valamint a gumiszervizek is tele vannak munkával és nehéz időpontot kapni, sokszor heteket is várni kell.

Ezért jöttek létre a mobil gumiszervizek. Szolgáltatásuk nem csak az otthonunkban vehető igénybe, de útközben is számíthatunk rájuk, például egy defekt esetében.

Defekt megelőzése

Mindenekelőtt fontos megemlíteni, hogy egy hosszabb út előtt ellenőrizni kell a guminyomást. Ne felejtsük el a pótkerék állapotát sem ellenőrizni! A másik lényeges dolog, hogy az autó ne legyen túlterhelt, mivel az miatt gumi is az lesz és könnyebben sérülhet.

Sajnos, ha elővigyázatosak vagyunk is előfordulhatnak balesetek. A durrdefekteket többnyire szúrós tárgyak idézik elő, bár Magyarországon a kátyúk is a komoly veszélyforrások. A lassú defekt is gondot okozhat, amikor órák, de lehet, hogy napok alatt ereszt le a gumi. Ennek oka általában egy rossz szelep vagy tömítés.

Ha már defektet kaptunk…

Ha megtörtént a baj és már defektet kaptunk, mit tehetünk? Várakozhatunk több órát a trélerre, amely általában elég magas összegekbe fáj. Próbálkozhatunk mi magunk megoldani a problémát, ha van megfelelő állapotban lévő pótkerekünk. Azonban, ha nem vagyunk tapasztaltak ez igen veszélyes is lehet egy forgalmas útszakaszon. A legjobb, amit tehetünk, ha profi szakembert hívunk, mégpedig egy mobil gumiszerelőt, aki körülbelül 30 perc alatt elvégzi a munkát.

Miért ajánlott a mobilgumis szolgáltatás?

Röviden összefoglalva: olcsó, gyors, kényelmes és non-stop számíthat rá. Bárhol, bármikor segít, ha kell az autópályán, ha kell az otthonában. Ráadásul nem drágább, mint egy bármilyen más gumis műhely, amire még várni is kellene.

Call Now ButtonMobilgumis hívása