Mit tegyek, ha defektet kapok? Mikor javítható a defekt?

Ha defektet észlelünk az autónkon, először is érdemes megállni, és a biztonságunkat szem előtt tartva próbáljunk megoldást találni a problémára. Ha nem tudjuk megoldani a helyszínen a hibát, és nem is tudjuk elindítani az autót, hívjunk segítséget, vagy a közelben lévő szervizt.

A defektet előidézett abroncs, éppen úgy, mint az autógumi károsodása sem minden esetben javítható. Ezt leginkább egy szakember tudja megállapítani és érdemes is rá bízni, hogy elkerüljünk egy esetleges balesetet.

Ha el tudjuk indítani az autót, és a defekt nem okoz nagyobb problémát, próbáljunk meg a lehető legközelebbi szervizhez eljutni, hogy megjavíthassák az autót.

Ha pedig a defekt olyan súlyos, hogy nem tudjuk folytatni az utazást, és autómentőt vagy mobilgumist is hívnunk kell akkor, próbáljunk meg előtte biztonságos helyen megállni, és tartsuk magunkat távol az úttesttől. Ez nagyon fontos!

Ha lehetséges, próbálja meg rögzíteni a helyzetet, például a defektet okozó tárgyat, ha az az úton van, és kérjen segítséget.

Bizonyára nagyon sok autós találkozott már ezzel a problémával. Egy defekt soha nem történik jókor és jó helyen. Ilyenkor jövünk mi!

Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk NON-STOP hívható. Szervizautónk a helyszínre érve rövid időn belül elhárítja a problémát.

 

Call Now ButtonMobilgumis hívása