Javítható a defektem?

Kétségtelen, hogy egy defektes gumi nagy kellemetlenség. Miközben megpróbálod eldönteni, hogy mit tegyél, fontos felmérni a helyzetet, amellyel szembenézel. Minden defektes abroncs egyedi.

Megjavítható a defektem?

Amikor felméred, hogy a gumiabroncs javítható-e vagy sem, néhány kulcsfontosságú dologra kell gondolni, hogy a helyes értékeléshez juss. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a tételeket, amelyeket figyelembe kell venni:

Szúrás szélessége

Ha a gumiabroncsot egy kis tárgy, például szög szúrta ki a futófelületen, a javítás lehetséges. A hatékony javítás érdekében a defektnek ¼ hüvelyknél kisebbnek kell lennie. Amikor megvizsgáljuk a defektet, ellenőrizzük, hogy a defekt nem olyan nagy-e, hogy ésszerűbb lenne a gumiabroncs teljes cseréje. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy csak azért fizessen, amire szüksége van!
Szúrás helye

Ha defekt történik a gumiabroncs futófelületén, jó eséllyel dolgozhatunk vele. Ha azonban a gumiabroncs vállában vagy oldalfalában defekt van, ki kell cserélni. A gumiabroncsok oldalai döntő szerepet játszanak járműve általános stabilitásában, és ha sérülnek, az veszélyes helyzetbe sodorhatja. Mindig a biztonságot helyezzük előtérbe!

Javítható a defektem?​

Fontos az Időben történő javítás

A gumiabroncsok felfújtak és sérülésmentesek. Ha a rendszer tönkremegy, a gumiabroncsok többféleképpen is tönkremehetnek. A sérülés kiterjedhet a keréktárcsákra is, ha azok viselik a jármű súlyát, és ez csak megdrágítja a javításokat

Többszörös defekt

Ha a gumiabroncs többször is defektet szenvedett, elkezdjük mérni, milyen távolságra vannak egymástól. A defekteknek legalább 16 hüvelyk távolságra kell lenniük egymástól ahhoz, hogy javíthatók legyenek. Ellenkező esetben az abroncs tönkremegy, és nem tudsz rajta közlekedni. A jó hír az, hogy a többszöri defekt nem mindig jelenti azt, hogy új gumit kell fizetni.

A Mobilgumisom sok éves tapasztalattal rendelkezik és minden helyzetben a legmegfelelőbb és költséghatékonyabb módszert fogja javasolni neked. A legjobb az egészben, hogy egész Pest megyében azonnali kiszállást garantál hozzád. Válasszon minket a megbízható gumijavításhoz még ma.

Call Now ButtonMobilgumis hívása