Hallott már a mobil gumiszerelésről?

Ez egy remek megoldás, amikor a gumiabroncsa felmondja a szolgálatot és a lehető leghamarabb szüksége van a segítségre. Hazánkban manapság túlterheltek az autószerelők és a gumiszervizek is, gyakran csak hetek múlva kaphatunk időpontot.

Ezek megoldására alakultak a mobil gumiszervizek. Segítségüket akár otthonában, akár az út szélén is igénybe lehet venni.  

Defekt megelőzése, okai és orvoslása

Fontos, hogy egy hosszabb út előtt mindig ellenőrizzük a guminyomást, mivel, ha az nem elégséges, akkor könnyen meggyengül a gumiabroncs szerkezete. A másik lényeges dolog, hogy az autó lehetőleg ne legyen túlterhelve. Sajnos ha az autó túlterhelt, akkor a gumi is az lesz és a felforrósodott út miatt akár fel is robbanhat.

Azonban balesetek akkor is előfordulhatnak, ha figyelmesek vagyunk. A durrdefektek 80%-át például nagyrészt szúrós tárgyak okozzák, igaz Magyarországon a kátyúk is a komoly veszélyforrások lehetnek.

A váratlan nyomásvesztés mellett még a lassú defekt is gondot jelenthet, ilyenkor órák alatt ereszt le a gumi. Ennek okai lehetnek a felni sérülései, rossz szelep vagy rossz tömítés.

Ha a problémával nem tud megbirkózni, akkor a mobil gumiszerelés a legjobb megoldás.

Ha már megtörtént a defekt és az út szélén állva nincs pótkerék sem? Nem kell több órát várni egy trélerre és drága pénzeket kifizetni neki a szállításért. Ha van pótkereke bárki belekezdhet a kerékcserébe már, ha ért valamit hozzá, de egy forgalmas út mellett ez elég veszélyes is lehet, főleg. Ilyenkor érdemes a dolgot profikra bízni, mégpedig egy mobil gumiszerelőre, aki többnyire fél óra alatt elvégzi a cserét.

 

Call Now ButtonMobilgumis hívása