BIKÁZÁS

Lemerült az autója akkumulátora? Az autó bikázásához megfelelő szakértelemre és felszerelésre van szükség.
Hívjon bizalommal segítségére sietek!

Sokan úgy gondolják, hogy egy autó bikázása után elkerülhető az akkumulátor cseréje. Ez általában igaz is, de nem minden esetben. Az autó bikázás akkor fog igazi megoldást nyújtani, ha az akku nem öregebb 2 évnél, ha tudjuk az okát, hogy miért nem indult (pl. rajta felejtett világítás) vagy ha ez volt az első alkalom. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, nagy esély van rá, hogy az akkumulátorunk sérült és hamarosan cserélni kell.

A bikázás szabályai

Ha egy akku már egyszer csalódást okozott kevésbé bízunk meg benne, még akkor is, ha menthető, szívesebben inkább lecseréli az ember. Azonban előfordul, hogy erre nincs lehetőség éppen és ilyenkor marad a vészmegoldás, a bikázás. Ezt a legjobb, ha szakemberre bízzuk, de ha minden kötél szakad és nekünk kell megtennünk nem árt pár dologgal tisztában lennünk, nehogy a végén többet ártsunk. A bikázáshoz szükségünk van egy másik autóra, majd kezdődhet az akció.

Kapcsolat

Telefonos elérhetőségünk: +36706195491

E-mail elérhetőségünk: mobilgumisom@gmail.com

Nyitvatartásunk:

Hétfő-Vasárnap: 0:00-24:00ig

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot az ajánlatkérési űrlap kitöltésének segítségével és munkatársaink 24 órán belül válaszolnak önnek.

Call Now ButtonMobilgumis hívása